BAVARIA styrker tilstedeværelsen i Bergen

5. juni, 2018

West Boat Askøy AS er utnevnt til ny forhandler for BAVARIA seilbåter i Bergen. Daglig leder Tor Sætre har fått bygget en ny servicehall i tilknytning til utvidet marina med et trettitalls båtplasser på Florvåg. Med denne fasiliteten på plass kan kunder fra Bergens distriktet etter hvert se et utvalg av nye og brukte BAVARIA båter, samt få utført nødvendig service lokalt. Første båt som ankommer Florvåg er en 2018 mod BAVARIA CRUISER 41 STYLE, en oppgradert modell i en populær størrelse i Norge.

-Vi er godt fornøyd med å utvide forhandlernettverket vårt med en båtkyndig person som Tor Sætre. Med gode fasiliteter, teknisk kompetanse og fokus på kundeoppfølging er vi sikre på at BAVARIA vil få et løft i Bergens distriktet, sier daglig leder Lars-Erik Solvang i importøren Bavaria Båt Norge AS.

BAVARIA har nå oppgraderte STYLE versjoner av alle CRUISER modellene fra 34 til 51 fot, i tillegg til de nye premium modellene i C serien på 45, 50 og 57 fot. Med VISION 42 og 46, samt de populære katamaran båtene fra Nautitech er utvalget fra BAVARIA seilbåter komplett.

-Jeg gleder meg til å jobbe som fullverdig forhandler. Etter mange år med service på BAVARIA seilbåter er jeg godt kjent med kvaliteten, og ser fram til å utvide virksomheten ytterligere med salg av nye båter, sier daglig leder Tor Sætre i West Boat Askøy AS.

Våre øvrige BAVARIA forhandlere på Vestlandet sikrer kundene god og lokal service. Ulsnes Båt AS selger både seil- og motorbåter i Stavanger distriktet med lokaler på Hundvåg. Bergen Marine AS selger motorbåter som før i Bergens distriktet med lokaler i Grimstadveien i Søreidegrend.

Med disse tre kunnskapsrike og erfarne BAVARIA forhandlerne er vi sikre på at kundene på Vestlandet blir ivaretatt på beste måte!

 

 

West Boat Askøy AS

Florvåg

Tlf: 47 91 19 33

Epost: tor@wbo.no