BAVARIA samler alt under ett tak i Norge

18. oktober, 2016

Bavaria Motorbåt Norge AS utvider samarbeidet med verftet Bavaria Yachtbau GmbH i Tyskland og blir nå også eksklusiv importør for seilbåtene. Firmanavnet endres til Bavaria Båt Norge AS. Anlegget i Leangbukta Maritime Senter med showroom på over 800 kvm vil romme et godt utvalg av seil- og motorbåter fra den markedsledende produsenten. I tillegg disponerer importøren deler av et nytt og moderne lagerbygg som akkurat er ferdigstilt på senteret. Dette sikrer god logistikk og optimale arbeidsvilkår for de ansatte.

-Etter en grundig prosess er vi glade for å utvide vårt engasjement med BAVARIA til å omfatte alle deres produkter: Motorbåter, seilbåter og katamaraner.  For 15 år siden startet min karriere i båtbransjen med seilbåter, ansatt som administrasjonsleder i Lunde Båt AS. Med kapasiteter og mentorer som Trygve Stensaker, Are Wiig og Haldor Holm var lærekurven bratt. Å eie en Bavaria 36 Cruiser en periode ga også fine seilopplevelser og utvidet båterfaring. Men viktigst av alt er et godt team. I vårt team har vi allerede i dag erfarne seilere med lang fartstid i båtbransjen, samt profesjonelle servicemedarbeidere med god erfaring fra både båt- og bilbransjen. Ved i tillegg å bruke autoriserte partnere med spisskompetanse, skal vi bli det beste valget for alle våre kunder, sier Lars-Erik Solvang, eier og daglig leder.

Flemming Brun Henriksen i Flow Marine AS vil fortsette som Bavaria forhandler av seil- og motorbåter med base på Grasholmen i Stavanger.

Verftet i Tyskland satser stort på produktutvikling og vil blant annet lansere det nye flaggskipet BAVARIA C57 på boot Düsseldorf 2017. Seilbåten er designet av italienske Cosutti Yacht Design, anerkjent og premiert for å utvikle vakre og raske seilbåter. Kombinert med verdensledende og topp moderne produksjon av romslige og praktiske båter i Tyskland, gir dette spennende produkter i vente.

-Lars-Erik Solvang and his team from Motorbat Norge are a strong partner for BAVARIA YACHTS in Norway since 15 years and one of the most successful BAVARIA YACHTS dealers in the world ever. For our sailing-and motorboat range we cannot imagine a better partner for BAVARIA YACHTS and this important market”, stated Lutz Henkel, CEO of BAVARIA YACHTS.

Helgen 29.-30. oktober arrangeres Åpen helg i Leangbukta Maritime Senter og vil markere åpningen av Bavaria Båt Norge sitt nye showroom. Representanter fra verftet i Tyskland samt ulike samarbeidspartnere vil være tilstede. Vi ønsker alle båtinteresserte velkommen!

Asker, 17.10.2016