Ærespris og salgsrekord

26. januar, 2018

I en kåring arrangert av Bavaria Yachts i Düsseldorf med forhandlere fra hele verden samlet, ble Bavaria Båt Norge AS ved leder Lars-Erik Solvang tildelt æresprisen «Honorary Award».

Begrunnelsen som ble gitt var importørens dedikerte og seriøse innsats i over 15 år, ukuelige arbeid for å stadig gjøre produktene bedre, et topp motivert og serviceinnstilt team samt verdensledende utstillingslokaler med 15 nye Bavaria båter permanent utstilt.

-Det er en stor ære å motta denne prisen fra en ledende aktør som Bavaria Yachts. Det viser at vår innsats blir satt pris på, og jeg er stolt over teamet mitt i Norge med flinke ansatte på hvert sitt område, sier Lars-Erik Solvang.

Turen til Düsseldorf ble kronet med tidenes Bavaria salg allerede på messens første dag. Salgssjef Claes Eliasson solgte som første forhandler i verden et eksemplar av det nye flaggskipet BAVARIA R55 FLY. Dette er en yacht som tar Bavaria inn i et nytt marked og hadde premiere i Düsseldorf. Den heldige kunden er godt kjent med båtlivet, dette blir deres fjerde Bavaria. Båten leveres fra Leangbukta i sommer og blir å se på Båter i sjøen messen 2018.