Ny investor på plass for BAVARIA YACHTS

Det tyske investeringsselskapet CMP Capital Management-Partners GmbH har overtatt eierskapet av Bavaria Yachtbau GmbH. Investeringsselskapet ble grunnlagt i 2000 og har bred kompetanse innen produksjon, automasjon, bilindustri og har også erfaring fra maritim virksomhet. Den nye eieren har allerede besøkt den norske importøren og viser et sterkt ønske og engasjement for et tett samarbeid med forhandlerleddet og markedet.

BAVARIA styrker tilstedeværelsen i Bergen

West Boat Askøy AS er utnevnt til ny forhandler for BAVARIA seilbåter i Bergen. Daglig leder Tor Sætre har fått bygget en ny servicehall i tilknytning til utvidet marina med et trettitalls båtplasser på Florvåg. Med denne fasiliteten på plass kan kunder fra Bergens distriktet etter hvert se et utvalg av nye og brukte BAVARIA båter, samt få utført nødvendig service lokalt. Første båt som ankommer Florvåg er en 2018 mod BAVARIA CRUISER 41 STYLE, en oppgradert modell i en populær størrelse i Norge.

Positive nyheter fra Bavaria i Tyskland

Vi mottar ukentlig nye båter fra verftet og produksjonen går for fullt. Det er naturlig nok noe forsinkelse på leveranse av deler fra Bavaria’s underleverandører grunnet stopp et par ukers tid inntil man fikk oversikt over situasjonen. Det er beklagelig, men verftet gjør alt de kan for å komme ajour og vi jobber for fullt for å løse etterspørselen. Samtidig så opplever vi en ekstrem situasjon i Norge med omtrent umiddelbar overgang fra full vinter til full sommer, så det er vanskelig å tilfredsstille alle båteiere som plutselig oppdager at de trenger deler og utstyr nå i midten av mai. Men vi jobber for fullt og er trygge på at situasjonen på verftet løser seg om kort tid.

Velkommen til SUPERHELG og NORGESPREMIERE!

Hele Leangbukta Maritime Senter har åpent førstkommende lørdag og søndag og vi inviterer deg til SUPERHELG. Gjør et kupp på nye, brukte, demo- og utstillingsbåter denne helgen! Vi har en mengde båter å vise deg, og det blir Norgespremiere på den nye BAVARIA C45 STYLE. En utrolig flott ny seilbåt som viser det siste fra BAVARIA. Vi tror du blir imponert :)

Bavaria Yachtbau GmbH søker selv-administrasjon

Bavaria Yachtbau GmbH har søkt om selv-administrasjon under tysk lov i rettsdistrikt Würzburg. Målet er å finne en ny investor for det anerkjente verftet som bygger seil- og motorbåter fra hovedkvarteret i Giebelstadt. Det er planlagt at forretningsledelsen fortsetter med støtte av juridisk kompetanse. Driften vil fortsette.

Ærespris og salgsrekord

I en kåring arrangert av Bavaria Yachts i Düsseldorf med forhandlere fra hele verden samlet, ble Bavaria Båt Norge AS ved eier og leder Lars-Erik Solvang tildelt æresprisen «Honorary Award».

BAVARIA R40 COUPE er vinner av 2018 Motor Boat Award!

BAVARIA R40 COUPE er vinner av den prestisjetunge utmerkelsen 2018 Motor Boat Award. Den fantastiske nye modellen fikk følgende karakteristikk: 'A boat that delivers on many different levels: Fast enough to outpace most of its rivals; spacious enough to offer a full beam master cabin; tough enough to shrug off rough water and affordable enough to bring new buyers into the market.'

Åpent i romjulen

Vi holder åpent i romjulen! Gjør et kupp helt på tampen av året, vi har knalltilbud på utvalgte båter.

BAVARIA is BACK

Bavaria seilbåter ble høsten 2016 samlet under ett tak med motorbåtene i Leangbukta Maritime Senter. En av det tyske verftets største og eldste forhandlere server nå både motor- og seilbåtmarkedet i Norge. «Vi ser at det er betydelige fordeler og synergier ved denne samkjøringen, spesielt i forhold til bestillinger, dialog og oppfølging mot ett og samme verft» sier daglig leder Lars-Erik Solvang. «Det gir oss volum og forhandlingskraft som kommer våre kunder til gode».

BAVARIA samler alt under ett tak i Norge

Bavaria Motorbåt Norge AS utvider samarbeidet med verftet Bavaria Yachtbau GmbH i Tyskland og blir nå også eksklusiv importør for seilbåtene. Firmanavnet endres til Bavaria Båt Norge AS. Anlegget i Leangbukta Maritime Senter med showroom på over 800 kvm vil romme et godt utvalg av seil- og motorbåter fra den markedsledende produsenten. I tillegg disponerer importøren deler av et nytt og moderne lagerbygg som akkurat er ferdigstilt på senteret. Dette sikrer god logistikk og optimale arbeidsvilkår for de ansatte.